puma - komentarze |
i znowu jestem niestety do anglii nie pojechałam a juz sie cieszyłam jesli chodzi o mojego chłopaka to jeszcze nic nie wymysliłam jak z nim pogadac a nikt nie chce mi pomóc w tym bo nik nie zostawia żadnych komentarzy jak juz odwiedzicie mojego bloga to prosze was zostawcie jakies komentarze lub jakies rady pliska!! |
|
Tak napisali inni: |
02.03.2005 :: 14:39 :: chz169.neoplus.adsl.tpnet.pl Ola główka do góry |
02.03.2005 :: 08:40 :: ahb187.neoplus.adsl.tpnet.pl Hej! Prowadzę taki darmowy sklep, daje ludziom emotikony do gadu-gadu! Jeżeli chcesz skorzystać z propozycji: 1. Wejdź na nasz blog www.emot.talk.pl 2. Przeczytaj naszą pierwsza notę. 4. Wejdź w komenty. 5. Podaj swój numer gg, albo jak nie masz gg e-mail. 6. My wciągu jednego dnia wyślemy emotikony ! Uwaga: Nacze emotikony niezawierają, erotycznych obrazków! |
02.03.2005 :: 06:56 :: chz169.neoplus.adsl.tpnet.pl U mnie z radami..trudno... bo nie wiem o co chodzi...aLe komenatarza mogę zostawiĆ... Ty też wpadni Na mój blog... nawet nie musiSz czytać notek... bo wiem że i tak się nikomu nie podobają aLe...nie chce mi sie pisaĆ eLLo wpaDniJ do mnie, oczywiŚcie na bloga |
Talk.pl :: Wróć |